miércoles, 10 de junio de 2009

SESSIÓ DE BALL

Avui dimecres 27 de maig hem realitzat els balls d'educació física. Aquest treball consistia en crear una coreografia amb el teu grup i ballar-la davant tota la classe.

CRÍTIQUES:
- 1r grup: Estava format per: Gerard Punsola, Marc Terrades, Ricard Mendieta, Adrià Alberic i Oriol Arque. Van ballar un "remix", una canço formada per trosos de més d'una cançó. Això fa que el ball sigui més fàcil de realitzar a l'hora de inventar-se una coreografia, però també fa que el ball no es faci avorrit, que sigui original, entretingut i molt divertit.
Alguns membres del grup van fer passos complexos que van estar bé.
.
- 2n grup: Aquest és el grup en el que vaig ballar, per tant no el puc jutgar.Estava format per: Laia Pons, Helena Mas, Quim Crespo, David Rios, Bernat Casares i Eloi Cañamero. Vam ballar la canço eye of the tiger de survivors, la de rocky balboa.
.
- 3r grup: Estava format per: Tamar Pérez, Sílvia Caballeria, Marta Serra, Marta Sirvent, Laura Millaruelo i Cristina Santoscana. Van ballar una canço molt ràpida i moguda. Van realitzar passos complexos i estaven bastant coordinades. Van introduir els bastons i van realitzar un petit ball de bastons. Aquest element molt vistuós va donar al ball un toc de originalitat, encara que alguns passos que van realitzar sense els pals són idèntics a la coreografia de la cançó.
.
- 4t grup: Estava format per Laia Hernández, Sara Fernández i Laura Pagès. També van ballar un remix. Va ser un ball original i van introduir elements vistuosos com la cadira o la llauna de fanta, imitant l'anunci. Van realitzar passos complicats i ràpids el que va fer que anessin una mica descoordinades. hauria sigut millor que haguessin fet passos més senzills però més coordinades. També va estar molt bé les piruetes que va realitzar un membre del grup. El ball va ser una mica curt.
.
- L'Aina. L'Aina Soler va realitzar el ball unes sessions abans, quan vam fer patinatge. L'Aina ha fet durant molts anys patinatge artístic i va realitzar una demostració. Va estar molt bé i molt espectacular. Es va caure alguna vegada però a causa de la complexitat dels salts i piruetes que va realitzar. Va ballar un tango.

No hay comentarios: